maanantai 1. maaliskuuta 2010

10-42-R

Viralliset rakennuslupapaperit tupsahtivat tänään postiluukusta, mutta kirjekolibri ei lähetystä noteerannut, koska talotehtaan logoa ei kuoressa näkynyt. Kuoressa olivat samat paperit, jotka olimme rakennusvalvontaan kiikuttaneet ... niihin oli vain ilmestynyt pieni leima, jossa oli lupatunnus käsin kirjoitettuna. Laskua ei vielä näkynyt, joten pääsimme fiilistelemään täysin rinnoin ilman, että kukkaronvartija kolkutti takaraivossa. Rakennusluvan mukana oli pumaska papereita, joissa oli ohjeita ja vaadittavia toimenpiteitä. Onneksi näitä lisätehtäviä tulee tipotellen, niin ei pääse työn kokonaismäärä hirvittämään ... tieto lisäisi tuskaa.

J-P tuli töistä kotiin mukanaan viisi ketjuksi kiinnitettyä Post-It -lappua, joissa luki sovittuja asioita ja aikatauluja ... Seuraavat aikataulut oli sovittu: puiden kaataminen, LVI-suunnittelupalaveri ja aloituskokous. Näiden lisäksi pitää ensi tilassa tilata Tuusulan kunnalta rakennuspaikan merkintä tontille. Sitten pitäisi vielä haastatella toinen kirvesmiesehdokas tällä viikolla. Ai niin, ja puhelimitse sovittiin talotehtaan Edustajan kanssa, että hän tulee meille ensi viikon keskiviikkona kahvittelemaan ja neuvottelemaan vesikaton asennuksesta ja piippujen läpivientien tekemisestä.

Olemme tietenkin joutuneet puhumaan kaikenlaisista rakennusprojektiin liittyvistä asioista lastemme kuullen ja Sonja on tietysti osallistunut keskusteluun aina kun on pystynyt. Viime aikoina olemme tuskastelleet, että talvi ei näytä loppuvan ja lunta on aivan tuhottomasti. Sonja ilmeisesti on poiminut tämän omaksi aivan erityiseksi pohdinnan kohteekseen - oheinen kuva puhukoon puolestaan.

"Hyvä Jumala voisitko muuttaa tämän talven kevääksi (ilman vettä) aamen"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti