perjantai 12. maaliskuuta 2010

Seilaava sähkösuunnitelma

Tänään selvisi sähkösuunnitelman luonnoskuvien kohtalo - ne olivat hieman seilanneet, mutta siitä ei kyllä voi syyttää Itellaa. Herra Sähkösuunnittelija oli ilmeisesti päättänyt olla tehokas ja käyttänyt ikkunakuorta, josta näkyy sekä lähettäjän että vastaanottajan osoite ... tai ainakin pitäisi näkyä. Osoitetiedot olivat jostain syystä lipsahtaneet kuoren sisällä olevassa paperissa hieman väärään kohtaan. Herra Sähkösuunnittelijan oma osoite näkyi kuoren ikkunasta oikein hyvin, mutta meidän osoitteesta näkyi vain pilkahdus ...

No, tästä pikku asemointivirheestä seurasi se, että sähkösuunnitelman luonnokset matkasivat Pohjanmaalta meille palttiarallaa 10 päivää ... eli saman aikaa, kuin ameriikanserkun kirjeellä kestää tänne tulla. Kuori oli reissannut Oulun ja Jäälin väliä aikansa kunnes se onnekkaasti päätyi Vantaalle ja sieltä vihdoin ja viimein Tuusulaan ... no saimmepa sen sentään viimein.

Kommenttimme menevät perille taatusti nopeammin mutta mitenkähän lopullisten piirustusten kanssa käy - onkohan kuoressa taas iso ikkuna?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti