tiistai 9. maaliskuuta 2010

Sähköshokki

Olimme jo tovin kummastelleet että missä sähkösuunnitelman luonnokset viipyvät. Tarvitsemme luonnokset kommentoitavaksi, jotta lopullinen sähkösuunnitelma saataisiin talotehtaalle ajoissa. Talopaketti tulee viikolla 21 ja sähkösuunnitelman pitää olla talotehtaalla 8 viikkoa aikaisemmin, eli maaliskuun lopussa, jotta rasiat ja johtokanavat saataisiin suurelementteihin paikoilleen.

J-P soitti maanantaina sähkösuunnittelijalle selvittääkseen asiaa, mutta törmäsi puhelinvastaajaan. Vastaaja kailotti suunnittelijan olevan lomalla ja palaavan 26.3 - muutamaa päivää ennen talotehtaan takarajaa. Tilanne valkeni lopullisesti maanantai-iltana kun J-P:n sähköpostiin tupsahti viesti, jossa pyydettiin täyttämään liitteenä oleva sähkösuunnitelman perustietolomake - samainen, jonka olimme palauttaneet jo helmikuun alussa! J-P oli kaiken lisäksi jutellut kyseisen suunnittelijan kanssa puhelimessa perustietolomakkeen lähettämisen jälkeen ja toimittanut sähköpostitse pohjapiirustukset ja eritellyn listan toivotuista ratkaisuista.

Tämän seurauksena tiistai-aamuna tapahtui monta asiaa nopeasti. J-P soitti talotehtaalle ja selvitti asiaa heidän kanssaan. Asiaan kuului myös sähköpostiviestien lähettelyä sinne sun tänne, jotta asioiden todellinen laita varmasti selviäisi kaikille osallisille. Talotehtaan Edustaja meinasi tukehtua pullaan kuullessaan asiasta, mutta tuumasi asian järjestyvän.

Päivän mittaan selvisi, että sähkosuunnittelija tuleekin lomalta jo viikolla 22, joten puhelinvastaaja pulputti viestissään puutaheinää. Talotehtaalta oltiin myös asian tiimoilta yhteydessä ja vakuutettiin että minkäänlaisia ongelmia ei meille asiasta koidu, onhan kysymyksessä talotehtaan alihankkija.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti