keskiviikko 10. maaliskuuta 2010

Aloituskokous

Eilinen tiistaipäivä oli päivä, joksi rakennusprojektimme virallinen aloituskokous oli sovittu pidettäväksi. Aloituskokouksessa päätetään virallisesti rakennusprojektin aloittamisesta. Kuulostaa varsin hienolta ... ehkä jopa hiukkasen byrokraattiselta. Kokouspaikkana oli tontti ja paikalla olivat meidän lisäksi herra Vastaava Mestari ja herra Rakennustarkastaja.

Tontille mennessämme paikalla sattui vielä olemaan kaksi touhukasta kunnan työntekijää, jotka olivat merkitsemässä virallista rakennuspaikkaa tontille. Herrat kiittelivät tontin siivouksesta, tänä talvena ei kuulemma passannut odottaa liikoja mennessään merkitsemistä tekemään. Tässä kuva herroista työn touhussa.

Itse kokous sujui suorastaan lupsakoissa merkeissä. Ennen paperitöitä ohjelmaan kuului ns. haastatteluosuus, jossa herra Rakennustarkastaja turisi mukavia ja teki muutaman kysymyksen jutustelun ohessa. Mieltä lämmitti erityisesti se kun hän mainitsi, että meillä on kelpo tontti - hyvä on siihen rakentaa. Oli myös hupaisaa huomata, että herra Rakennustarkastaja ja herra Vastaava Mestari olivat vanhoja tuttuja - ja vieläpä työn puolesta. Tuli jälleen hyvä tunne siitä, että olimme juuri tämän vastaavan mestarin löytäneet.

Haastattelun jälkeen siirryttiin täyttämään pöytäkirjaa Octavian konepellin päälle (se toimi oivallisena kokouspöytänä). Käytiin vielä kaikki kohdat kerran yhdessä läpi ja herra Rakennustarkastaja kirjasi kaiken pöytäkirjaan. Lopuksi pöytäkirja allekirjoitettiin ja rakentamisella oli Tuusulan kunnan virallinen siunaus. Tässä kuvassa pöytäkirjaa ovat täyttämässä herrat Rakennustarkastaja ja Vastaava Mestari.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti