torstai 18. maaliskuuta 2010

Hirviökaivuri

Tänään oli se päivä, jolloin hurjan kaivurin piti saapua - tai ainakin se aiemmin googlattujen kuvien perusteella oli aika hurja ... iso ja ehkä jopa pelottava. J-P suunnitteli päivänsä siihen malliin että pääsi poistumaan työpaikalta ihmisten ajoissa, vieläpä hyvällä omallatunnolla!

Kunhan J-P pääsi kotiin, syötiin perheen kesken kaalilaatikkoa (joka muuten oli tosi hyvää). Syömisen jälkeen pakattiin lapset autoon ja lähdettiin oikein Keravalle ostoksille. Saatiinpahan tekosyy mennä tontin kautta kaivuria katsomaan. Tontille päästyämme totesimme, että ei ollut kaivuria, ei ...  jatkettiin naama (vähän) pitkänä ostosreissulle.

Saatiin ostokset tehtyä ja lähdettiin ajelemaan kotiin päin. Kotiin ajellessamme päätettiin piruuttaan mennä tontin kautta, josko se kaivuri olisi sinne ilmestynyt ... ei ollut. Jatkettiin kotiinpäin ja vähän matkaa päästiinkin, kun huomattiin että suuri lavetti tukkii koko tien. Ei se lavetti muuten olisi tietä tukkinut, mutta kun sen kyydissä oli aivan jumalattoman suuri kaivinkone ...

No sieltähän se kaivinkone saapui ja tehtyämme u-käännöksen pääsimme sitä vähän kummastelemaankin ... oli se kyllä valtavan kokoinen. Tässä kuvassa kavinkonetta irrotetaan lavetista, jotta se saadaan siirrettyä tontille.

Ei mennyt kauaa, kun hirviö oli siirretty pois lavetilta tontin puolelle. J-P ihmetteli että mitä ihmettä siellä vetoauton lavalla oikein on kun se niitä sieltä nostelee. Lava oli täynnä kauhoja - niitä kuulemma pitää olla monenlaisia, että työt onnistuvat.

Tässä kuva siitä, kun kauhoja siirretään lavalta tontille ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti