sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Risuja ...

Urakoitsijat on jänniä ... ainakin risu-urakoitsijat. Tässä tapauksessa kysymys on hakeurakoitsijasta, jonka oli määrä kiikuttaa risusavottamme tuotokset pois tontiltamme. Menimme perjantaina kurkkaamaan, miltä tontti näyttäisi ilman valtavaa risukasaa, mutta jouduimme tyytymään mielikuvitukseemme - risukasa olla jökötti siinä, mihin me olimme sen jättäneet. Herra Perustusmies tosin oli tiivistänyt sitä kuten olimme sopineet. On se hyvä, että edes jonkun perään ei tarvitse katsoa.

Tästä seurasi tietysti soitto hakeurakoitsijalle, joka (siinä vaiheessa kun hänet kiinni saimme) tuumasi että niin, se Espoossa oleva risukasa vai? Pääsimme urakoitsijan kanssa paikkakunnasta yksimielisyyteen, jonka jälkeen selvisi että urakoitsija oli unohtanut meidän risumme. Ainoa kommentti urakoitsijalta tähän oli että "No, kyllä ne sieltä jossain vaiheessa ensi viikkoa pois haetaan." ... hienoa!

Ainoaksi pikku ongelmaksi uuden aikataulun suhteen muodostuu tontille alkuviikosta tuleva kaivinkone, jonka siis pitäisi kiivetä risukasan yli. J-P selvitti tämän pulman urakoitsijalle ja sai hiillostettua hänet kiikuttamaan risut pois sunnuntaina. Myöskään keikan hinta ei aikataulun muuttumisesta saisi muuttua ja urakoitsija lupasi hinnan pysyvän ennallaan.

Odotamme risusavotan lopputulemaa jännityksellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti