lauantai 27. helmikuuta 2010

Kaaos-Infrastruktuuri

Muutettuamme kolme päivää käyttäen samoja vaatteita, teemme seuraavia huomioita: Meillä ei ole käsitystäkään, missä peseytymisvälineemme (mukaanlukien hammasharjat) ovat. Tiedämme, että vaatteet ovat mustassa jätesäkissä, mutta missä niistä kahdestakymmenestä, jotka ovat pitkin poikin kämppää. Onneksi lapset olivat mummolassa muuton ajan ja heille löydämme matkarepuista tarvittavat välineet.

Raivattuamme tärkeimmät asiat esiin ja paikoilleen, yritimme saada television toimimaan, jotta lapset voisi istuttaa sen eteen ja voisimme jatkaa paikkojen järjestämistä. Televisio ei toiminut. Tai siis toimi, mutta kuva ei näkynyt. Onneksi sentään meillä on jokunen DVD-elokuva, joiden avulla saimme lapset kaitsettua. Koska televisio ei näkynyt, me aikuiset päätimme käyttää nettiä itsemme viihdyttämiseen. J-P oli hankkinut kaapelimodeemin hyvissä ajoin enne muuttoa, joten tämä puoli oli tosiaan kunnossa. Ei ollut. Kaapelimodeemi oli maanantaikappale, eli rikki. Ei ollut nettiä.

Saimme uuden modeemin perjantaina ja se alkoi aikansa kukuttuaan toimimaan. Jee! Feissari ja bloggaus ja maailma oli taas avoin. Televisiokin saatiin vihdoin toimimaan kunnolla ja nyt kai kaikki on enemmän tai vähemmän normaalia.

Se hyvä puoli tässä muuttohässäkässä on ollut, ettei ole ehtinyt rakentamista murehtia ... viikon aikana on kuitenkin tapahtunut kaikenlaista silläkin rintamalla. Saimme rakennusluvan keskiviikkona ja perjantaina olimme tontilla tekemässä puunkaatosuunnitelmaa. Talotehtaaltakin tipahteli postia (Sonja tunnistaa kuoret jo matkan päästä) - vahvistimme toimitusaikataulun Kannuksen suuntaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti