lauantai 27. helmikuuta 2010

Lusikat ja haarukat jakoon

Lusikat ja haarukat menivät ihan sananmukaisesti jakoon, tosin ei ihan perinteisessä mielessä ... ongelmaksi muodostui 140 neliön kämpän rojujen sullominen 82 neliön kämppään.

Suurinpiirtein kaikesta oli puolet laitettava jonnekin muualle kuin uuteen väliaikaiseen asuntoon - no onneksi on ystäviä, sukulaisia, kierrätyskeskus ja roskakatos. Roskakatokseen menivät roinat, joista oli päästävä eroon mutta joita kukaan ei halunnut. Mielenkiintoista oli myös huomata, kuinka paljon jääkaapeista jouduttiin heittämään ruokaa roskiin, koska uudessa asunnossa oli käytössä jääkaappipakastinyhdistelmä, jonka kapasiteetti vastasi alle puolta entisestä.

Muutosta kuitenkin selvittiin, tilaongelman lisäksi haastetta haettiin suorittamalla muutto lumimyrskyssä ja käyttämällä pakettiautoa, jonka ajamiseen vaadittiin ammattikuskin kokemus. Onneksi J-P on puuhannut pullakuskina taannoin.

Oma arviointikyky tuntui muutenkin muuttotouhussa pettävän: "No juu ... kyllähän me nyt noi päivässä roudataan!". Loppujen lopuksi hommaan meni kolme päivää ja puolenkymmentä soittoa autonvuokraamoon että "ei me vieläkään voida palauttaa tätä ku on monta keikkaa vielä edessä ...". Onneksi autovuokraamossa oltiin joustavia ja palvelu oli mukavaa. Loppujen lopuksi he ottivat vain puolikkaan vuorokauden ekstramaksun kokonaisen vuorokauden ylityksestä, ehkä heidän kävi meitä sääliksi ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti