maanantai 8. helmikuuta 2010

Projekti Lallinhäntä

Projekti alkoi kevättalvella 2009, kun lopulta kyllästyimme etsimään taloa, jonka ostaisimme. Olimme kyllä päättäneet, ettemme rakennuta taloa, mutta löysimme kuitenkin itsemme etsimästä vapaata tonttia pääkaupunkiseudulta.


Katselemamme tontit olivat joko hankalan mallisia, liian pieniä, liian kalliita, vaikeita perustusten kannalta tai jossain aivan susirajan takana. Kuin ihmeen kaupalla silmäämme sattui Tuusulassa oleva tontti, joka ei ollut mitään edellämainitusta ja ihastuimme siihen. Halusimme tarjota tontista, mutta kiinteistönvälittäjä ei meinannut saada millään myyjää kiinni ja olimme varmoja että tähän tämä sitten kaatuu. Vihdoin myyjä kuitenkin tavoitettiin ja tarjouksemme meni läpi. Kun vielä tarjouksen ehtona ollut maaperätutkimus osoitti, että tontille voi perustaa maavaraisesti, olimme onnesta soikeina.


Olimme kevään aikana selailleet talotehtaiden esitteitä ja tehneet alustavia tiedusteluja. Ilman tonttia talomallin valitseminen oli kuitenkin pikkuriikkisen hankalaa, kun ei tiennyt millainen talo tontille sopisi ... Tonttikauppojen jälkeen hommat pyörähtivät sen suhteen eteenpäin ja meistä tuli talotehtaiden edustajien silmissä vakavasti otettavia Asiakkaita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti