sunnuntai 14. helmikuuta 2010

Valintoja

Istuimme pitkään kahden eri keittiötoimittajan pakeilla ja päädyimme ratkaisuun, jossa suunnitelma ja toteutus vastasi enemmän tarpeitamme. Kompromissikin seurasi - jouduimme luopuimaan aivan kertakaikkisen upeista ovista. Toisaalta, valitsemamme keittiö vastaa paljon paremmin tarpeitamme ja laitteet ovat selkeästi korkeatasoisempia. Toiminnallisuus on myös paljon paremmin kohdallaan.

Emme suostu myöntämäään, että seuraava olisi vaikuttanut asiaan. Mutta, mielikuvallisesti laadukkaamman keittiötoimittajan edustaja sortui mollaamaan kilpailijoitaan; eivätkö tuotteet puhukaan puolestaan? (!) Valitsemamme keittiötoimittajan edustaja kuunteli meitä ja uskalsi vielä korjata suuntaa. Tästä esimerkkinä ovenkahvat: Olimme täysin vakuuttuneita, että yläkaappien ovenkahvojen on oltava vaakasuunnassa, mutta kun Edustaja itse esitteli, kuinka typerältä se oikeasti näyttäisi (ei hän toki niin sanonut), totesimme että olemme oikeissa käsissä.

Keittiön valinnan ohessa valitsimme saman toimittajan huolehtimaan myös muista kiinteistä kalusteista. Koko pumaska sisältää keittiön lisäksi kodinhoitohuoneen, eteisen, WC:den ja lastenhuoneiden kalusteet sekä meidän vaatehuoneen hyllyjärjestelmän. Sattui vielä niin somasti että koko höskä sopi käytännössä meidän keittiöbudjettiimme, mikä ei sinänsä harmita :)

Muita aktiviteettejä olivat kaman roudaaminen vuokrakämppään - tällä kertaa täytettiin parveke puutarhakalusteilla ... Tämän lisäksi kävimme Hyrylän varuskunta-alueella syömässä hernerokkaa ja sotkun munkkeja ... ehtipä Mia hieman laskea mäkeä lasten kanssa. Mäenlaskun saldo oli uppolumi ja hanskat täynnä takiaispalloja ... tilannetta höysti pää punaisena parkuva Kasper ja mäen päältä "Äiti kato ku mä lasken" -kailottava Sonja ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti