keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Tosi päteviä ollaan

Kirvesmiesehdokas tuli kylään. Juttelimme sujuvasti valetun lattian alle tulevasta 8mm metalliristikosta, josta meillä ei ollut aiemmin ollut hajuakaan. Sitten tuli puheeksi yläkerran lattia. Meidän olisi pitänyt tietää, millainen rakenne yläkerran lattiassa on. Me tiesimme että sinne tulee kolminkertainen kipsilevy, siinä kaikki. Öööö ... soitto talotehtaan Edustajalle (joka oli jo kotona perheensä parissa) - vastasi kuitenkin ja annoimme puhelimen Kirvesmiehelle, joka sai Edustajalta kattavan vastauksen ...

Oma tietämys näistä asioista on jotain aivan älyttömän minimaalista vaikka on oikein yrittänyt selvittää, mitä kaikkea sitä oikein pitää tehdä ... onneksi on ammatti-ihmisiä saatavilla!

Kirvesmiehen kanssa palaveerattiin ja ryystettiin kahvia samalla kun pähkäiltiin pääpiirustuksia ja tultiin loppujen lopuksi siihen tulokseen että kyllä siitä hyvä tulee. Vähän jäi pois alunperin suunniteltuja töitä, kun herra Perustusmies tekee ne. Toistaalta tuli uusia töitä (kuten portaiden asennus, hmm ... miten ei oltu huomattu), joten tuntimäärä pysyi palttiarallaa budjetissa.

Missähän muussa projektissa on yhtä monta liikkuvaa osaa kuin Rakennusprojektissa ...

Tässä pähkäilyjen pääkohteena ollut pohjakuva:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti