torstai 27. toukokuuta 2010

Ammattilaiset asialla

Meillä on ollut onni, koska olemme saaneet hyvät työmiehet ja asennustiimit käyttöömme. Talotehtaan Asennustiimi ei tehnyt tässä suhteessa poikkeusta - päinvastoin. He tekivät työtään todellisella pieteetillä, ei kulunut aikaa nokan tuhisteluun eikä turhaan löpinään ... Mitä nyt J-P kävi välillä pölisemässä ja keskeytti ammattilaisten touhun.

Asennustiimin miehet rakensivat taloa järjestelmällisesti eikä rakentamisen äänien lisäksi juuri muuta kuulunut. Tiimin jäsenen tarvitessa jotain, hän pyysi toiselta Tiimiläiseltä tai Apupoika Anterolta (J-P) apua - komentamista ei tarvittu. Ilmankos toiminta oli niin sujuvaa. Asennustiimin ammattitaidosta kieli sekin, että joka kerta kun J-P kysyi jotain, tiimiläiset vastasivat kärsivälliseti (kysymyksen laadusta riippumatta).

Tämän päivän asennusrumban jälkeen tontillamme seisoo talo - ilman kattoa vielä tosin. Huomenna, perjantaina, Asennustiimi saa oman hommansa päätökseen ja maanantaina aloittaa kattotiimi, joka huolehtii vesikaton asennuksesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti