perjantai 7. toukokuuta 2010

Vesi ja viemäri ihan omasta takaa

Tänään raksalle saatiin ihan omat vesi- ja viemäriliittymät. Tuskin olivat herra Kaivuu-urakoitsija paikalle passittamat touhukkaat työmiehet saaneet tietyöstä ja tien katkaisemisesta varoittavat liikennemerkit paikoilleen, kun herra Kaivuri otti ja vetäisi kauhansa kulmalla asfaltin halki kuin veitsellä leikaten. Tämä oli alkusoitto savotalle, joka teki tonttimme tiestä todellisen taistelutantereen.

Ennen varsinaista kaivuu-urakkaa paikalla kävivät kaapeliyhtiön mittamiehet, jotka merkitsivät tien alle salakavalasti kaivetut sähkö- sun muut kaapelit ... Niitä ei passaisi mennä katkomaan. Herra Kaivuri kavereineen ja masiinoineen touhusi mallikkaasti tien alla lymyileviä kaapeleita ja putkia väistellen ja sai aikaan todellisen kuoppien kuopan - melkoisen syvälle pitää vesi- ja viemärijohdot kaivaa!

Työpäivän päätyttyä oli liittymien asennus saatettu kunniakkaasti loppuun ja tie oli jälleen kulkukelpoinen. Herrojen alkuperäinen tavoite kuulemma oli hoitaa homma loppuun neljään mennessä iltapäivällä ... melkein he sen siihen mennessä valmiiksi saivatkin. Tehokkaita tyyppejä nämä herra Kaivuu-urakoitsijan työmiehet!

Löysipä oma tuho-osastommekin uuden oivallisen leikkipaikan. Lienee kuitenkin syytä pitää huoli siitä, että pikku apulaisemme leikkivät uudessa suosikkikohteessaan vain silloin, kun se ei ole herra Kaivurin instrumenttiin kiinni kytkettynä ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti