maanantai 4. lokakuuta 2010

Sisätöiden parissa edelleen

Kulunut viikko, kuten edellinenkin, on sujunut tiiviisti sisätöiden parissa. Kaikki väliseinät on levytetty ja katot odottavat panelointia. Herrat Muurarit puolestaan tulivat huolehtimaan, että kylpyhuone ja sauna tulevat heidän puolestaan valmiiksi. Kun herrat ovat saaneet tilat tämän viikon aikana laatoitettua, pääsee herra Timpuri rakentamaan saunan valmiiksi. Tässä kuva pesutiloista ja "uunituoreesta" lattian vesieristeestä.

Pääsimme vihdoin nurkassa puhisseesta kuivurista eroon, kun vieras-WC:n lattia oli viimeinkin riittävän kuiva vesieristyksen asentamiselle. Kyseisen tilan valmiusaste on toistaiseksi hieman eri, kuin varsinaisten pesutilojen, mutta viikon kuluessa siihenkin on herra Muurarin mukaan tulossa silminnähtävä muutos.

Viikon logistinen pähkinä sattui purettavaksi, kun varsinainen lattiapinnoitteemme saapui. Lähetys sisälsi noin kolmen kuution verran pari- kolmemetrisiä lankkuparkettipaketteja. Olimme osanneet ennakoida sen verran, että Kassun huone oli siivottu varastointia varten ja melkein kaikki paketit sinne mahtuivatkin.

Saunan rakentamista odotellessaan herra Timpuri ulkoisti itsensä ja siirtyi hääräämään talon ulkopuolisten rakenteiden parissa. Etupihan portaiden ylin kehikko alkaa tässä olla paikoillaan. Lopullisen muotonsa portaat saavat, kunhan etupihan täytöt on saatu hoidettua.

Kuluneen viikon aikana myös herra Putkimies ehti Raksalle hääräämään ja kävi kytkemässä kaukolämpökeskuksen putket Energiayhtiön asentamiin kaukolämpöputkiin. Herra Keittiökauppias kävi puolestaan tarkistusmittaamassa keittiön ja kodinhoitohuoneen kalusteet ja hyvin sopivat kalusteet paikoillensa.

J-P on puolestaan pääsemässä eroon lempiprojektistaan - ilmastointiputkien eristämisestä. Kaikki pienten tilojen ja siiven sisällä olevat putket on eristettu ja muutama iso ja suora putki on enää jäljellä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti