tiistai 26. lokakuuta 2010

Näkyvää jälkeä ulkona ja sisällä

Näkyvin Raksalla viime päivinä tapahtunut asia liittyy pihatöihin, vaikka pihasta ei sinänsä kyllä vielä oikein voi puhua. Herra Kaivuu-urakoitsija nimittäin huolehti etupihan puolen siihen kuntoon, että taloon ei tarvitse kiivetä ja autokatokseenkin pääsee auton ajamaan. Tässä herra Kaivuu-urakoitsijan tehotiimi on viimeistelemässä työnsä jälkeä.

Muut näkyvät asiat Raksalla liittyvät sisätöihin. Pesutilat ovat viime silausta vaille valmiit ja alakerran sisäkatto on lähes kokonaan asennettu. Tässä on kuva pesuhuoneesta juuri saumaustöiden valmistuttua.

Tuskin oli saumauslaasti ehtinyt kuivua, kun lattia suojattiin ja herra Timpuri aloitti pesutilojen sisäkattojen rakentamisen. Pesutilojen kattoihin asennetaan hyvin kosteutta kestävää tervaleppäpaneelia.

Mainitsemisen arvoista on myös se, että talomme lämmitysjärjestelmä on nyt kytketty Energiayhtiön kaukolämpöverkkoon ja lämmittäminen alkaa sujua ilman tehosyöppöjä rakennuslämmittimiä.

Viimeisenä, muttei vähäisimpänä asiana mainittakoon alakerran muidenkin tilojen sisäkattojen asentaminen. Talotehtaan toimittama kattopaneeli on herra Timpurin tiimikaverin mukaan aivan erityisen hyvälaatuista ja helppoa asentaa. Tässä tiimiläiset laittavat paneelilautaa paikalleen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti