maanantai 27. syyskuuta 2010

Sisätöitä piisaa

Sitten viime tekstistä Raksan touhut ovat sujuneet lähinnä sisätöiden parissa. Niiden lisäksi Energiayhtiön herrat kävivät viimeistelemässä kaukolämpötouhut ja peittivät tekemänsä kaivannon. Samaan syssyyn saatiin sähkökaapelit ja tietoliikennekaapeli peitettyä. Kaukolämpökeskuskin pääsi paikoilleen erilliseen tekniseen tilaan. Lämpöjohtoja ei tosin vielä ole kytketty, mutta kunhan mittauskeskus saadaan paikoilleen, alkaa lämmityskin toimia.

Sisätöistä erityisen maininnan ansaitsee yläkerran lattialämmitys. Asennusta edelsi raivokas siivoaminen ja primerin (kosteussulku) levittäminen lattialastulevyjen päälle. Primerin tehtävänä on estää tulevaa kipsivalua kuivumasta liian nopeasti, sekä estää sitä imeytymästä lattiarakenteisiin. Tässä lattialämmitysputkisto on paikoilleen asennettuna.

Muista sisätöihin liittyvistä asioista on herra Timpuri pitänyt huolen varsin tehokkaasti. Kaikki väliseinät ovat pystyssä ja peitetty kipsilevyillä, pesutilojen alaslasketun katon runkorakenteet ovat paikoillaan ja saunakin alkaa hahmottua.

1 kommentti:

  1. Moi!

    Vauhdilla on talo edennyt.
    Sisätiloista saa jatkossakin laittaa paljon kuvia ja tietty tarinaa. Sisätilojen ratkasut kiinnostaa erityisesti.

    T:Jarmo "entinen Välitien naapuri" :)

    VastaaPoista