maanantai 6. syyskuuta 2010

Sulkeiset

Viime viikonloppu kului pääosin "sulkeisten" merkeissä. Lapset olivat mummolassa, joten J-P ja Mia pystyivät oikein omistautumaan kaikenlaiseen hikiseen puuhasteluun.

Pystyimme tarjoamaan osuuden puuhastelusta hyvälle ystävällemme Markulle, joka tuli auliisti J-P:n kanssa kipsilevyjä kantamaan. Kantokeikka oli Markulle jo toinen - ensimmäinen kerta oli muutama viikko sitten, jolloin mukana oli myös yhteinen ystävämme Tuomas. Yhteistä molemmille kantokeikoille oli suunnaton hien määrä ja tehokkaasti kipeytyneet paikat. Lämmin kiitos Markulle ja Tuomakselle!

Muita viikonlopun aktiviteetteja olivat ilmastointiputkien eristäminen (joka ei tunnu loppuvan ollenkaan) sekä tontin etuosan perusteellinen siivoaminen tiistaita silmälläpitäen. Energiayhtiön Asennusporukka tulisi silloin kytkemään talomme kaukolämpöverkkoon eikä kaivuutöiden tiellä saa olla mitään kissaa suurempaa.

Pääsimme myös maistamaan aivan uutta ihanuutta - seinien villoittamista, tällä kertaa lasivillalla. Tämäkään touhu ei ihan heti lopu kesken, joten kutinaa on tiedossa tulevina viikkoina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti