sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Katto pään päälle

Asennusporukan seuraavat pari päivää kuluivat tiilikaton asentamisessa. Tiilien asentamisen edetessä hurjalla vauhdilla, selvisi, etteivät harjatiilet riittäisi - niiden menekin laskemisessa oli tapahtunut laskuvirhe. Ongelma selvitettiin Rapen ja Talotehtaan toimien myötä hyvin nopeasti kuntoon ja puuttuvat harjatiilet tulisivat ensi tilassa. Mitään lisäkustannuksia asiasta ei tietenkään koituisi.

Tiilien asentamisen ohessa Supertiimi ehti hoitaa ikkunoiden pellityksen yhtä ikkunaa lukuunottamatta. Kyseinen ikkunapelti oli tavarantoimittajan puolesta leikattu pieleen, eli vääränkokoiseksi. Asian huomattuaan Rape jupisi peltifirman touhuista jotain, mistä J-P ei saanut selvää (ehkä niin olikin parempi). Oikeankokoinen pelti kuitenkin tulisi heti alkuviikosta, joten tämäkin asia saataisiin kunnialla järjestykseen.

Katon Asennusporukan viimeistellessä omaa työtään, raksalla astui remmiin aivan uusi tiimi. Herra Timpurin kirvesmiehet aloittivat oman urakkansa ulkoseinien osalta. Kun olimme saaneet järjestettyä järkevät telineet paikalle, puuttuvien seinärakenteiden tekeminen alkoi edetä vauhdikkaasti. Tämän lisäksi Timpurit piikkasivat LVI- ja sähköurakoitsijalle kaikki ontelolaattoihin tarvittavat läpiviennit ja asensivat lattian eristelevyt paikoilleen.

Pääsimme kuluneen viikon perjantaina juhlistamaan yhtä projektimme merkittävää virstanpylvästä - talo oli saavuttanut harjakorkeuden ja pääsimme viettämään harjannostajaisia. Paikalla olivat herra Vastaavan Mestarin ja herra Perustusmiehen lisäksi tulevat naapurimme ja muutamia läheisiämme ja ystäviämme. Myös herra Edustaja ehti kiireiltänsä paikalle. Tilaisuus sujui mukavasti ja saipa J-P jonkinlaisen puheenkin pidettyä ...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti