sunnuntai 27. helmikuuta 2011

Liesituuletin

Tällä kertaa pääteemana on liesituuletin. On vapauttavaa huomata, että keittiön katosta törröttävä, sinisellä tulpalla tukittu putki on saanut ympärilleen laitteen, joka huolehtii käryjen ja hajujen poistamisesta tehokkaasti. Keittiötä tilatessamme tuleva liesituulettimemme vaikutti suorastaan epäilyttävän suurikokoiselta. No, nyt kun se lepää paikallaan, voimme onneksi todeta, että pienemmän laitteen valitseminen olisi ollut virhe - niemekkeestä olisi tullut hassun näköinen.

Kompromissinkin jouduimme liesituulettimen kanssa tekemään. Kattotuolien sijoittelusta johtuen emme saaneet tuuletinta asennettua aivan keskelle keittotasoa, vaan se on kymmenisen senttiä liian vasemmalla (kokista katsoen). Onneksi asia ratkesi liesitason vierelle sijoitettavalla ritilällä (joka tosin vaihdetaan mukavamman oloiseen jossain vaiheessa), jonka ansiosta tuulettimen epäsymmetrinen sijainti ei haittaa.

Nykyajan keittiöhärvelit ovat varsin kehittyneitä - tämä osaa itse haistella hajut ja käryt ja imuroi ne sitten automaattisesti taivaan tuuliin ... liesituulettimet ovat jänniä.

Muutakin olemme ehtineet touhuamaan. Vaikka listoittaminen ei tunnu loppuvan koskaan, edistymistä sen suhteen on tapahtunut. Herra Timpurilta saamiensa ohjeiden avulla J-P:n listoitusvauhti on kaksinkertaistunut ja saumat pysyvät siisteinä ... mittaa ei listoja laitettaessa käytetä. Kattolistatkin ovat nyt makuuhuoneessa paikoillaan, joten valmiiden huoneiden lukumäärä nousi huimaan kolmeen ... Vilpola on valmistumaisillaan - tässä kuva tämänhetkisestä tilanteesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti