maanantai 15. marraskuuta 2010

Sisäpintoja kuntoon

Taaksejäänyt viikko on jälleen kulunut tiiviisti sisätöiden parissa. Kaikki alakerran sisäseinät ovat siinä kunnossa, että ne voidaan tapetoida. Parketin asennus alkaa näinä päivinä ja tapetointi voidaan tehdä heti sen jälkeen. Siivosimme viime viikonlopun aikana paikat siihen kuntoon, että herra Parkettimies voi tulla tekemään oman asennusurakkansa. Vähän yksitoikkoiseltahan tämä värimaailma vielä näyttää ...

Viikonlopun ohjelmaan kuului myös pikku-WC:n seinien viimeistely, jossa pääsimme mukavasti alkuun. Saunan piippu (joka on WC:n puolella), on nyt tasoitettu ja maalattukin ensimmäisen kerran. Aloitimme myös seinien paneloinnin ja tässä kuvassa prosessimme on parhaimmillaan - liimasimme paneelit seinään ja ne oli saatava pysymään jotenkin paikoillaan liiman kuivumisen ajan. Onneksi käyttämämme liiman vaatima kuivumisaika on verrattain lyhyt, joten panelointi eteni mukavalla tahdilla.

Herra Putkimies kävi myös touhuamassa kuluneella viikolla. Ensimmäiset hanat ovat nyt paikoillaan eikä meidän tarvitse enää kantaa vettä sisään! Luksusta, ettemme sanoisi. Myös lämmön talteenottolaite on asennettu paikoilleen, mutta päälle sen voi kytkeä vasta lähellä sisäänmuuttopäivää. Raksa on vielä toistaiseksi sen verran pölyinen paikka, että lämmön talteenottolaite ja ilmanvaihtokanavat tukkeutuisivat, jos ilmanvaihto kytkettäisiin päälle ennen aikojaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti