maanantai 22. marraskuuta 2010

Meillä on oikea lattia!

Viime päivät ovat kuluneet herra Parkettimiehen touhuja seuratessa. Herra tuntuu olevan varsin kiireinen, koska viikonloput ja illatkin tuntuvat menevän työn parissa - jokainen tietysti tyylillään. Alun aikataulusotkujen jälkeen lattiaurakkamme pääsi kunnolla käyntiin ja jälkeä alkoi syntyä. Tässä herra Parkettimies on itse työn touhussa. Kuvassa näkyvä kiiltävä alue on primeroitu, eli käsitelty tartuntapinnoitteella. Primerin avulla varmistetaan lattialautojen pysyminen paikoillaan betonilaatan päällä.

Työn päästyä käyntiin se etenikin sitten vauhdilla. Viikonlopun ja maanantain aikana oli koko alakerta lasten huoneita ja vilpolaa lukuunottamatta valmiina. Vilpola ja Sonjan huone valmistuvat tiistaina, Kassun huone pikapuoliin niiden jälkeen ... Tältä se sitten näyttää valmiina. Keittiön kaapit voivat saapua.

Omat touhumme ovat kuluneen viikon aikana keskittyneet lähinnä pienen WC:n seinäpintoihin. Saimme pikku-WC:n seinät sille mallille, että kaapit ja hanat voidaan asentaa. Tämännäköinen siitä sitten tuli. Aika mukava, ettemme sanoisi!

Myös herra Putkimies ehti piipahtaa Raksalla. Isomman WC-tilan pöntön vuoto-ongelma ei ratkennut ensi yrittämällä, joten ongelman pariin palataan myöhemmin uusien lääkeiden kanssa. Pönttöpainin ohella herra ehti hoitaa kaikki alakerran ilmanvaihtoventtiilit paikoilleen. Tässä on kuva siitä touhusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti