perjantai 27. toukokuuta 2011

Facecömics

Hyvä ystävämme Jimmy on seurannut touhuamme koko projektin ajan. Hän on vakuuttunut siitä, että DVD-telineen antaminen 40-vuotislahjaksi johti talon rakentamiseen. Rehellisesti sanoen, voi olla, että sillä oli vaikutusta rakennuspäätöksen tekemiseen. Jimmy, kiitos DVD-telineestä - seuraukset olivat kerrassaan tervetulleita.

Tässä vielä linkki Jimmyn omaan pohdintaan http://jjazz.com/29.html. Koko tarina löytyy täältä: http://www.jjazz.com/

Tontillemme jääneet ja kaadettavaksi suunnitellut kaksi isoa kuusta ovat myöskin mainitsemisen arvoisia. Herra perustusmies kävi kaverinsa kanssa kylässä ja vierailun jälkeen kuuset oli kaadettu. Ja pätkitty. Koko hommaan meni suurin piirtein saman verran aikaa, kuin J-P:ltä kului moottorisahan käyttökuntoon saattamiseen. Eli suutari ja miten se nyt oli ...

Keittiömmekin alkaa lähestyä valmistunutta tilaa. Valolistat ja parin metrin pätkä sokkelia puuttuvat. Asentajan oli puhe tulla viime viikon maanantaina, mutta se peruuntui, koska sovittu aamupäivän aika oli pakko siirtää iltapäivään, eikä J-P pystynyt siihen taipumaan. Seuraava aika, kuluvan viikon maanantai, peruuntui, koska asentajan lapsi tuli sairaaksi. Näistä kahdestä jälkimmäinen on suoraan hyväksyttävä, ensimmäinen hieman arveluttaa. No, meille tuli fiilis että jos asentais itte ... Katsotaan mitä tapahtuu. Tässä vielä kuva keittiöstä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti