keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Risukasan paluu

Herra Perustusmies päästi meidät jälleen pälkähästä. Tontillamme oli erinäinen määrä kaadettuja puunrunkoja, joita J-P oli yrittänyt pilkkoa lainaamallaan moottorisahalla. No se oli juuri sitä Suutarin Lesti -touhua, josta jo aiemminkin tuli mainittua ...

Herra Perustusmiehellä on poika, Late, joka tuli isänsä mukana selvittämään tilannetta. Saavuttuaan paikalle, herroilta kului vartti sahojen käyttökuntoon järjestämiseen ja toinen vartti itse pilkkomiseen. J-P oli melkein ehtinyt hoitaa töihinlähtörituaalinsa, kun herrat kysyivät, että "Pätkitty on, mitäs sitten tehdään?". Tässä vielä kuva tuoksinnan tuloksesta.

Herra Putkimiehen visiitti on myöskin mainitsemisen arvoinen. Mainittu vierailu johtui kodinhoitohuoneestamme ja sinne asennetusta uudesta työtasosta. Kuljetuksessa vaurioitunut taso vaihdettiin ilman kustannuksia, mutta tason asentajalla ei ollut LVI-oikeuksia. Niinpä pyysimme oman LVI-urakoitsijamme hoitamaan kodinhoitohuoneen hanan uudelleen kytkemisen. Varsinaisen työtehtävän lisäksi herra ehti visiittinsä aikana säätää kylpyhuoneen tehostusventtiilin imutehon sopivaksi. Myös lämpökeskuksen lämminvesisyöttöpaine tuli korjattua kohdalleen. Jälleen kerran, onneksi taannoin valitsimme kyseisen tahon huolehtimaan LVI-asioista!

Viimeisin, mutta ei varmasti vähäisin, aihe liittyy taannoin mainitsemaamme Villa Painajaiseen. Helsingin Sanomat kirjoitti 1.6.2011 erittäin hyvän artikkelin kyseisen rakennuttajaperheen kokemuksista. Toivomme Petrille ja Kirsille voimia projektin parissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti