keskiviikko 27. kesäkuuta 2018

Päivityksiä

No niin, uusi blogiteksti pitkästä aikaa. Itse rakennusprojektihan on jo valmistunut hyvän aikaa sitten, mutta puutarha ei ole valmis koskaan ... siitäpä sitten muutama sana.

Varsinainen uuden teksin innoituksen aihe oli parina viime päivänä tapahtunut parin kuution savisen mullan siirto-operaatio, mutta palataan siihen myöhemmissä teksteissä.

Aivan ensimmäiseksi, lupasimme edellisessä blogitekstissämme palata lopputarkastukseen heti, kun se on ajankohtainen. No, asia unohtui ja lopputarkastus tuli tehtyä huikeat kaksi viikkoa ennen määräaikaa! Onneksi herra Vastaava Mestari muistutti taannoin asiasta ja saimme sen hoidettua kunnialla!

Vuoden 2014 jälkeen on tapahtunut muutamia asioita ... Leikkimökki on edennyt vaiheeseen, jossa se on lähes valmis..

Tässä kuva leikkimökistä vuodelta 2015.

Ikkunat ja suurin osa koristelaudoista oli paikoillaan. Vain ikkunoiden koristelaudat ja ulkokuistin sisäkatto puuttui.

Tätä kirjoitettaessa koristelaudatkin ovat paikoillaan. Leikkimökki on tarkoitus saada lopullisesti valmiiksi tänä kesänä - palatkaamme siihen myöhemmin.

Puutarhasuunnitelmaan kuulunut pergolakin on valmistunut - tässä kuvassa pergola on paikoillaan ja villiviini on kipuamassa valtaamaan sitä kaikkialtaan. Rakensimme pergolan niinsanotusta pitkästä tavarasta ja aikaa hommaan pystytyksineen kului suurin piirtein kaksi päivää. Valmiin pergolan vaikutus puutarhan ilmeeseen oli kerrassaan huikea!

Muihin puutarhan (ja ehkä talonkin) ihmeellisyyksiin palataan tovin kuluttua. Blogitekstejä on jälleen luvassa pitkästä aikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti