maanantai 6. joulukuuta 2010

Herra Timpurin paluu

Herra Timpuri palasi Raksalle kuluneella viikolla. Tosin vain yhdeksi päiväksi joka sekin oli lauantai. Päivän agendaan kuului portaiden ja kodinhoitohuoneen välisen seinän rakentaminen. Koska kodinhoitohuoneesta uhkasi tulla hivenen ahdas ja käytössämme oli oikea ammattimies, päätimme jättää seinän rakentamatta alas asti. Huoneeseen tuli enemmän tilaa ja seinästä tuli vielä hauskakin, kun alareuna seuraa portaiden reisilankun linjaa!

J-P oli nimittäin ehtinyt pohdiskella seinäurakkaa urakkaa ja tuumaillut, että viikko menisi taikka hyvässä lykyssä kaksi, ennen kuin olisi seinä paikallaan. Herra Timpurilta aikaa kului kuutisen tuntia ... suutari pysyköön lestissään siis. Tässä herra mallailee alaosan kipsilevysoiroa paikoilleen.

Myös sisäpinnat ovat saaneet lisää lopullista peitettä. Kiitos Mian runsaan tapetointi-kokemuksen, vilpola ja meidän makuuhuoneet ovat pinnoiltaan valmiit. Tässä kuva meidän makuuhuoneesta.

Kassun huonekin saatiin vähän yli puolivälin - tapetti vaan sattui olemaan sen verran haastavan sorttista, että homma ei yksin onnistu. Tämä paperitapetti vaati perinteisen liisteröinnin ja vetyttämisen. Hankimme uteliaisuuttamme liisteröintikoneen ja aikamme säädettyämme ja harjoiteltuamme saimme homman sillä toimimaan (oli tosin hetkiä, jolloin teki mieli heittää koko toosa ovesta lumihankeen männynkäpyjä liisteröimään).

Myös keittiön kanssa touhuaminen ansaitsee maininnan. Saimme urakan kohtalaisen hyvälle mallille - niemeke on vielä aika lailla vaiheessa, mutta muuten ovat kaapit ja komerot paikoillaan. Niemekkeen rakentaminen tyssäsi väärän kokoisiin kaappeihin, jotka toki vaihdetaan oikean kokoisiin pika pikaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti