maanantai 19. joulukuuta 2011

Virstanpylväs

Saavutimme kuluneena viikonloppuna oikein todellisen virstanpylvään. Ensinnäkin, Mian työhuone saatiin tapetoitua (kaikki huoneet muuten on nyt sitten tapetoitu). Ja toiseksi, yläkerrassa ovat kaikki listat paikoillaan. J-P sai rutistettua viikonlopun aikana yläkerran siihen kuntoon, että siellä on ainoastaan portaikossa jotain tekemistä jäljellä. Tässä kuva Mian työhuoneesta valmiina. Sirkkeli ja muu raksarekvisiitta poistetaan ennen huoneen käyttöönottoa ...

Yläkerran aulakin tuli portaikkoa lukuun ottamatta valmiiksi. Portaikosta puuttuvat tapetit, lamput ja kaiteet, jotka on tarkoitus asentaa vielä alkavan viikon aikana. Tavoitteenamme on edelleen saada talo jouluksi valmiiksi ... saa nähdä kuinka käy, paljosta ei ole kiinni.

Lopuksi pari "listoittajan haastetta" ... teimme suunnitteluvaiheessa valintoja, joiden tiesimme vaikuttavan viimeistelytöihin. Herra Edustaja vielä varoitti meitä kertomalla, että "Listat eivät sitten mahdu paikoilleen, kun ikkuna on noin leveä.". No tässä kyseinen detalji - siisti tuli ja saimme pitää haluamamme leveän ikkunan.

Toinen haaste liittyy yläkerran tekniseen tilaan. Teknisen tilan seinä on nimittäin niin matala, että edes oven karmi - saati sitten listat - ei mahtunut paikoilleen sellaisenaan. Asia ratkesi ohentamalla karmin yläpuuta (kiinnitys täytyi tietysti myöskin hoitaa eri tavalla, jotta ovi pysyisi kasassa ja paikoillaan). Lisäksi karmin yläpuolinen lista ei mahtunut paikoilleen sellaisenaan, vaan sitäkin piti hieman "hoikentaa". Tässä detalji.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti